MySushi hinnakirjade loogika

MySushi hinnakirjade loogika

Kuna soov on, et veebist kaasa ostes on hinnad teised, kui koha peal, siis on MARKUSES loodud selleks eraldi hinnakirjad.

Hinnakirjad leiab Products -> Price Lists menüüst.

Olen lisanud Descriptionisse lühikese info, et millal mis hinnakirja kasutatakse. Apollo CLUB nimeline hinnakiri on praegu tühi, kuna klubilistele eraldi soodushinnad ei kehti.

Neli viimast hinnakirja on klientidele mõeldud ning selleks, et ühte toodet saaks müüa erinevas lokatsioonis erineva hinnaga on ka mitu erinevat hinnakirja.

Kui tellimus tehakse veebist siis express kohtades kasutatakse hinnakirja MySushi Express TakeAway ja restoranide puhul MySushi Restaurants TakeAway nimelisest pricelistist.

Kui te soovite, et mingi konkreetne toode/ tooted on veebist ostes teise hinnaga kui koha peal, tuleb selle toote/ toodete hinda muuta “TakeAway” hinnakirjades.

 

Praegu on nii koha peal kui ka takeaway hinnakirjades täpselt samad hinnad. Palun vaadake need hinnakirjad vajadusel üle.

Lisan juurde, et kui loote uue toote, mille hind on saman nii koha pealt ostes kui veebist, tuleb see toode ikkagi lisada nii “Regular” kui ka “TakeAway” hinnakirja. Ning kui toode on müügil nii express kohtades kui ka restoranides, siis kõiki nelja hinnakirja.

Pluss vajadusel töötajatele mõeldud soodushinnakirjadesse.

 

 

 

 

Meeldetletusena lisan ka juurde, et Express hinnakirjades on hinna tüübiks hinnakirjas “Absolute Price”. Selle valiku põhjal, tuleb toote hind määrata hinnakirja sees “kalkulaatori” nupu alt.

Toote hinna muutmisel, tuleb kõik need hinnakirjad ükshaaval läbi käia, milles on kasutatud “Absolute Price” price change tüüpi.  

 

 

Restoranide puhul on praegu kasutatud “Percent Change” price change tüüpi. Sel juhul võetakse nn. alghind tootekaardilt.

 

Hind tuleb toote enda hinnakaardilt:


 

Selle variandi eelis on see, et kui toote hinda muuta hinnakaardil, siis muutub antud toote müügihind ka teistes hinnakirjades vastava % võrra, kus on kasutusel price change tüüp -> Percent Change. Näiteks töötajatele mõeldud hinnakirjas.

Sel juhul ei pea kõiki neid hinnakirju muutuse korral läbi käima.



Seega, restoranide hinnakirjad hetkel on üles ehitatud Percent Change peale.
Veebist tellimisel saate otsustada, kas muudate toote hinda protsendi võrra väiksemaks/suuremaks või asendate “MySushi Restaurants TakeAway” hinnakirjas Percent Change’i -> Absolute Price vastu ning sisestate soodushinna käsitsi.